کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

حزب‌الله: مقاومت با واردات سوخت از ایران اهداف ملی خود را محقق کرد

رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان ضمن تاکید بر محافظت از حقوق دریایی این کشور اظهار داشت، حزب‌الله اهداف خود را از واردات سوخت ایران برای خدمت به مردم محقق کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 20
کد خبر: ۱۰۲۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر «محمد رعد» رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان اعلام کرد، حزب الله آنچه را که از واردات سوخت ایران به لبنان برای دفاع از عزت و کرامت و ردِ ذلالت و تحقیر لبنانی‌ها و همچنین دفاع از حاکمیت و تصمیم ملی کشور می‌خواست، محقق کرد.

 

محمد رعد در ادامه اظهار داشت، ما هنوز بین دو رویکرد در لبنان قرار دادیم: یک رویکردی که می‌خواهد لبنان را به آغوش پروژه حمایت از تروریسم و عادی سازی با دشمن صهیونیستی بکشاند و رویکرد بعدی که در تقابل با تروریسم و عادی سازی با دشمن است و همانگونه که می‌بینیم پیروزی قطعاً برای ما خواهد بود.

وی درباره تشکیل دولت در لبنان اظهار داشت، ما امیدواریم که دولت مسئولیت خود را برای جلوگیری از فروپاشی و شروع انجام اقدامات اصلاحی بر عهده بگیرد.

 

این نماینده حزب الله در پارلمان لبنان با تاکید بر همکاری با دولت جدید برای نجات کشور گفت، ما عزم، اراده و روحیه وطن‌پرستی بالایی داریم که موجب می‌شود بر همه دشواری‌ها پیروز و مانع از تجاوز دشمن به حقوق لبنانی‌ها در خشکی و دریا شویم.

وی در خصوص تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به حقوق دریایی لبنان اظهار داشت که این موضوع ابتدا توسط «نبیه بری» رئیس پارلمان مورد توجه قرار گرفت و ما آن را شانه به شانه یکدیگر جهت جلوگیری از تجاوزات دشمن به منافع و ثروت‌های ملی و عزت و کرامت لبنان پیگیری می‌کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر